Budinca de piscoturi

Iti trebuie:

  • 4 oua
  • 1 pahar lapte
  • 150 g piscoturi de sampanie
  • 4 linguri zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ciocolata mica pentru ornat.
Pregatesti asa:
  1. Incalzesti putin laptele, adaugi piscoturile pana se inmoaie toate, pui amestecul pe foc si-l dai in cateva clocote, apoi il lasi sa se raceasca.
  2. Freci galbenusurile cu zaharul pana se albesc, iar albusurile le bati spuma.
  3. Adaugi apoi compozitia de piscoturi, zaharul vanilat si albusurile batute peste galbenusuri si amesteci de sus in jos.
  4. Torni compozitia intr-o forma unsa cu margarina si tapetata cu faina si o fierbi pe aburi 30 de minute.
  5. Cand e gata, o lasi putin sa se raceasca, apoi o rastorni pe un platou si o ornezi cu ciocolata topita.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes