Vin fiert cu fructe

Iti trebuie:

  • 750 ml vin rosu
  • 300 ml suc de portocale
  • 150 ml coniac
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita anason
  • 1 bat de scortisoara
  • 1/2 lingurita cuisoare
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • o lamaie
  • o portocala
  • un mar.
Pregatesti asa:
  1. Se pun toate ingredientele, in afara de fructe, intr-o oala.
  2. Condimentele pot fi puse intr-o punguta de tifon, special facuta, care se scoate, la servire.
  3. Daca nu, se strecoara lichidul dupa aceea.
  4. Se incalzeste la foc mic, timp de circa 20 de minute.
  5. Nu se aduce la fierbere.
  6. Se adauga fructele taiate felii si se mai tine pe foc inca 10 minute.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes