skip to main |
skip to sidebar
Antreuri cu pui pane
Iti trebuie:
- 2 andive mari
- 1/2 piept de pui
- 100 g orez cu bobul lung
- 1/2 ardei gras rosu
- 1/2 ardei gras galben
- 1/2 ardei gras verde
- 1 cartof mare
- 1 ou
- 2 linguri faina
- 50 ml ulei
- 2 linguri zeama de lamaie
- patrunjel verde
- sare
- piper.
Pregatesti asa:
- Desfaci andivele si folosesti frunzele mari ca suport pentru salata de orez cu pui pane.
- Fierbi orezul in apa cu sare si cu o lingura de ulei, scurgi apa si lasi orezul sa se raceasca.
- Separat, fierbi cartoful in coaja, scurgi apa, cureti coaja si-l tai cuburi.
- Tai ardeii si pieptul de pui cuburi subtiri, ca pentru pane.
- Amesteci oul cu si piper si diluezi cu putina apa.
- Treci cuburile de carne prin acest sos, le prajesti in ulei incins si le scoti pe prosop absorbant pentru a inlatura excesul de grasime.
- Asezi pe foile de andive o lingura de orez, cubulete de cartofi, ardei, condimentezi cu sare si piper, stropesti cu ulei si zeama de lamaie, adaugi un snitel si servesti decorat cu patrunjel verde.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu