Batoane cu cascaval

Iti trebuie:

  • 250 g unt
  • 250 g branza
  • 250 g faina
  • 200 g cascaval ras
  • 1 ou
Pregatesti asa: 
  1. Branza se trece prin sita, se framanta cu faina, untul si un varf de cutit sare.
  2. Aluatul se acopera si se da la frigider pentru 1 ora.
  3. Dupa care se intinde in foaie de 3-4 mm grosime, se unge cu ou batut si se taie fasii de 1-2 cm latime si 8-10 cm lungime.
  4. Batoanele se presara cu cascaval, se asaza intr-o tava tapetata cu hartie si se dau la cuptor incalzit pentru 15 minute.
  5. In loc de cascaval, se poate folosi si chimion sau susan, dupa preferinta.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes