Rulada de ou cu carne fiarta

Pentru aluat iti trebuie:

  • 600 g carne curcan
  • 4 oua
  • 60 g unt
  • 60 g faina
  • 100 g smantana
  • sare
Pregatesti aluatul asa: 
  1. Freci bine galbenusurile cu untul si cu sarea, iar separat, bati albusurile spuma.
  2. Adaugi apoi, alternativ, peste galbenusuri, faina si spuma de albus.
  3. Amesteci si coci compozitia intr-o tava tapetata cu putina faina.
  4. Cand este gata, o rastorni pe un prosop umed.
  5. Separat, fierbi carnea, apoi o treci de cateva ori prin masina de tocat.
  6. O amesteci apoi cu smantana pana se transforma intr-o pasta.
  7. Intinzi carnea astfel preparata, peste foaia de rulada cu ajutorul unui cutit lat.
  8. Rulezi totul si tai felii.
  9. Este delicioasa!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes