Rosii umplute cu pasta de peste

Iti trebuie:

  • 10 rosii nu foarte coapte
  • 1 kg pastrav
  • 1 lingura margarina
  • sare
  • piper dupa gust
  • 1 lingurita de mustar
  • mujdei de usturoi dupa gust.
Pregatesti asa:
  1. Cureti pestele si-l pui la fiert.
  2. Intre timp golesti rosiile de continut si le pui cu gura in jos, sa se scurga bine de zeama.
  3. Dupa ce a fiert pestele, il cureti de oase si-l treci prin masina de tocat.
  4. Il amesteci apoi cu margarina, mustar, mujdei si potrivesti de sare si piper.
  5. Cu aceasta pasta vei umple rosiile pe care le ornezi cu frunzulite de telina.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes