Sendvisuri calde

Iti trebuie:

  •   300 g toast
  •   3 linguri margarina cu smantana
  •   300 g cascaval
  •   200 g sunca sau costita 
  •   2 castraveciori murati
  •   2-3 oua
  •   1/2 legatura patrunjel
  •   sare
  Pregatesti asa: 
  1. Aprinzi focul la cuptor. Tai sunca si cascavalul in felii subtiri. Speli si toci marunt patrunjelul. Bati ouale cu verdeata si sare dupa gust.
  2. Ungi o tava mare cu 1 lingura margarina. Asezi feliile de paine, pe care intinzi un strat subtire de margarina si suprapui felii de sunca si de cascaval. Ungi cu ouale batute.
  3. Introduci tava pentru 15-20 de minute, in cuptorul preincalzit, la foc mic. Servesti sendvisurile calde, alaturi de castraveciori murati de vara.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes