skip to main |
skip to sidebar
Aperitive de toamna
Iti trebuie:
- 4 rosii
- 4 oua
- 50 g unt
- 4 triunghiuri branza topita
- 1 ardei verde
- 1 ceapa
- 200 g branza dulce
- 5-6 masline negre
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Fierbi ouale tari, dupa care le cureti, le tai in jumatate, le scoti galbenusurile si le amesteci cu jumatate din cantitatea de unt si branza topita pana obtii o pasta omogena cu care umpli jumatatile de albusuri fierte.
- Speli apoi rosiile, le tai si pe acestea in jumatate, le scoti miezul si le lasi deoparte sa se scurga pana pregatesti pasta de branza.
- Cureti ceapa, o tai marunt, o amesteci cu branza si untul si pui sare si piper dupa gust. Umpli jumatatile de rosii cu aceasta pasta si le decorezi dupa imaginatie.
- Asezi apoi pe un platou jumatatile de rosii si de oua si le aduci la masa dupa ce le-ai tinut la frigider 20 de minute.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu