Iti trebuie:
- 8 felii sunca de porc
- 8 felii subtiri de cascaval
- 300 g cascaval intreg
- 1 lingura boia
- 2 oua
- 100 ml vin alb
- 3 linguri faina
- sare
- piper
- ulei pentru prajit
- patrunjel pentru decor.
- Se taie feliile de sunca subtiri sau se cumpara gata feliate.
- Pe un fund din lemn se suprapun o felie de sunca de porc, doua de cascaval subtire si din nou una de sunca.
- Se presara boiaua pe bucata de cascaval.
- Acesta se taie bucati dreptunghiulare un pic mai groase si de lungimea feliilor de sunca.
- Se asaza peste felii si se ruleaza.
- Rulourile astfel formate se prind din loc in loc cu scobitori mai lungi pentru a strapunge rulourile dintr-o parte in cealalta.
- Se bat ouale, se pun vinul, sarea, piperul si faina si se amesteca bine.
- Se trec rulourile prin aluat si se prajesc bine pe ambele parti.
- Se scot scobitorile, se asaza pe platou si se decoreaza cu patrunjel.
- Se servesc calde.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu