Sunca in straturi

Iti trebuie:

  • 8 felii sunca de porc
  • 8 felii subtiri de cascaval
  • 300 g cascaval intreg
  • 1 lingura boia
  • 2 oua
  • 100 ml vin alb
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • patrunjel pentru decor.
Pregatesti asa:
  1. Se taie feliile de sunca subtiri sau se cumpara gata feliate.
  2. Pe un fund din lemn se suprapun o felie de sunca de porc, doua de cascaval subtire si din nou una de sunca.
  3. Se presara boiaua pe bucata de cascaval.
  4. Acesta se taie bucati dreptunghiulare un pic mai groase si de lungimea feliilor de sunca.
  5. Se asaza peste felii si se ruleaza.
  6. Rulourile astfel formate se prind din loc in loc cu scobitori mai lungi pentru a strapunge rulourile dintr-o parte in cealalta.
  7. Se bat ouale, se pun vinul, sarea, piperul si faina si se amesteca bine.
  8. Se trec rulourile prin aluat si se prajesc bine pe ambele parti.
  9. Se scot scobitorile, se asaza pe platou si se decoreaza cu patrunjel.
  10. Se servesc calde.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes