Pateuri cu somon si spanac

Iti trebuie:

  • 400 g aluat foitaj
  • 400 g spanac
  • 250 g somon
  • 2 cepe rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
  • susan
  • mac
  • 1 galbenus de ou
Pregatesti asa:
  1. Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in ulei incins.
  2. Cand aceasta devine aurie, adaugi si usturoiul tocat marunt.
  3. Speli bine frunzele de spanac, le toci marunt si le pui la inabusit alaturi de ceapa si usturoi.
  4. Condimentezi cu sare si piper si lasi spanacul sa se inmoaie.
  5. Adaugi si somonul taiat cubulete mici si mai lasi pe foc cateva minute.
  6. Intinzi aluatul de foitaj pe o planseta tapetata cu faina, tai in dreptunghiuri pe care le umpli cu amestecul de spanac, le rulezi sau le impaturesti, le dai cu ou batut si susan si le pui intr-o tava.
  7. Introduci tava in cuptorul preincalzit si lasi circa 40 de minute.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes