skip to main |
skip to sidebar
Rulouri gratinate cu costita
Iti trebuie:
- 4 andive mari
- 8 felii de costita sau sunca afumata
- 150 g cascaval
- 40 g unt
- 200 ml vin alb sec
- 1 lingurita zahar pudra
- 1 foaie de dafin
- sare
- piper
- cimbru.
Pregatesti asa:
- Tai andivele in patru, pe lungime, si le calesti 2-3 minute in unt, lasi sa se raceasca.
- Tai cascavalul bastonase, reconstitui fiecare andiva, intercaland cateva bastonase de cascaval, si le infasori in feliile de costita sau sunca afumata.
- Asezi andivele intr-o forma termorezistenta, adaugi vinul, presari cimbrul, foaia de dafin, zaharul, sare si piper, dupa gust.
- Introduci forma in cuptorul bine incins pentru aproximativ 30 de minute.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu