Rulouri gratinate cu costita

Iti trebuie:

  • 4 andive mari
  • 8 felii de costita sau sunca afumata
  • 150 g cascaval
  • 40 g unt
  • 200 ml vin alb sec
  • 1 lingurita zahar pudra
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • cimbru.
Pregatesti asa:
  1. Tai andivele in patru, pe lungime, si le calesti 2-3 minute in unt, lasi sa se raceasca.
  2. Tai cascavalul bastonase, reconstitui fiecare andiva,  intercaland cateva bastonase de cascaval, si le infasori in feliile de costita sau sunca afumata.
  3. Asezi andivele intr-o forma termorezistenta, adaugi vinul, presari cimbrul, foaia de dafin, zaharul, sare si piper, dupa gust.
  4. Introduci forma in cuptorul bine incins pentru aproximativ 30 de minute.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes