skip to main |
skip to sidebar
Bruschete cu crema de branza
Iti trebuie:
- 20 felii de bagheta cu seminte
- 20 ciuperci champignon
- 25 g unt
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri cimbru proaspat tocat sau 1 lingurita cimbru uscat maruntit
- 2 linguri smantana
- piper rosu macinat
- 150 g branza dulce sau urda
- 2 tulpini de telina
- 1/2 legatura patrunjel
- 1 lingura ulei de masline pentru tava
- sare
Pregatesti asa:
- Cureti ciupercile, apoi le speli si le indepartezi piciorusele.
- Frigi palariile ciupercilor intr-o tigaie mare, la foc mic, pana se inmoaie.
- In fiecare palarie, pui cate un varf de cutit de unt si presari putin piper.
- Cand ciupercile s-au inmuiat, le stropesti cu un dressing pregatit din usturoiul zdrobit, 1 lingura de apa, smantana, cimbrul si sare dupa gust.
- Intr-un castron, amesteci branza, telina taiata marunt, patrunjelul fin tocat, sare si piper.
- Prajesti feliile de paine intr-o tava unsa cu ulei de masline, apoi le scoti si, cat sunt calde, intinzi pasta de branza.
- Daca feliile sunt mari, le tai in jumatati, iar daca folosesti baghete, le lasi intregi.
- Pe fiecare bruscheta asezi o ciuperca si le oferi imediat spre consum, impreuna cu vin alb si salata verde.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu