Gustare cu doua feluri de branza

Iti trebuie:
  • 4 gogosari mari
  • 2 cartofi
  • 100 g branza telemea de oi
  • 100 g urda
  • 200 g piept de pui fiert
  • 1 rosie
  • 2 linguri iaurt (sau smantana)
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Se coc cartofii, se curata de coaja si se sfarama cu furculita, intr-un castron.
  2. Se amesteca usor cu urda, pieptul de pui fiert si taiat cubulete, rosia curatata de pielita si taiata marunt.
  3. Se adauga iaurtul (sau smantana), sare si piper, dupa gust.
  4. Se taie cate un capacel deasupra fiecarui gogosar, se scot cotoarele cu seminte si vinisoarele din interior.
  5. Se umplu gogosarii cu ingredientele preparate si se rade deasupra telemea de oi.
  6. Se lasa la rece pana in momentul servirii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes