- 1 l lapte
- 3 oua
- 200 g faina
- ulei.
- 1/2 kg crenvursti
- 100 g cascaval
- 200 g smantana
- 150 g telemea
- piper
- 1 legatura patrunjel
- 2 oua
- 2 linguri faina
- 1 cana lapte
- 1 lingura unt
- sare.
- Amesteci laptele cu ouale si faina pana obtii aluatul de clatite, apoi rumenesti clatitele in ulei incins.
- Cand sunt gata toate, le lasi sa se raceasca si pregatesti umplutura.
- Dai telemeaua prin razatoare si o amesteci cu smantana, verdeata tocata, sare si piper dupa gust.
- Pui pe fiecare clatita cate un crenvurste si o lingura din compozitia de branza, rulezi si asezi clatitele umplute intr-un vas uns cu margarina.
- Amesteci galbenusurile cu faina, laptele si untul si le pui la fiert pana se ingroasa.
- Lasi sosul sa se raceasca, apoi ii adaugi cu albusurile batute spuma si torni totul peste clatite.
- Presari si cascaval ras si le dai la cuptor pentru 20 de minute.
Pregatire: 60 minute
0 Comments:
Trimiteți un comentariu