skip to main |
skip to sidebar
Salata nemteasca
Iti trebuie:
- 100 g maioneza
- 4 oua
- 6 cartofi
- 2 morcovi
- 100 g mazare din conserva
- 4 castraveti murati
- o ceapa
- un ardei iute
- o lingura mustar
- o lingura zeama de lamaie
- sare
- piper.
Pregatesti asa:
- Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie rondele.
- Se spala cartofii si se fierb in coaja.
- Dupa ce se racesc, se curata si se taie cubulete.
- Morcovii se razuie de coaja, se fierb si se taie rondele dupa ce se racesc.
- Ceapa se curata si se taie rondele subtiri.
- Ardeiul iute se spala si se taie rondele fine.
- Castravetii murati se feliaza si se lasa la scurs intr-o sita.
- Se pun toate ingredientele de mai sus intr-un castron si se amesteca usor cu boabele de mazare din conserva.
- Se adauga maioneza, mustarul, zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper.
- Se orneaza cu rondele de oua fierte si cu boabe de mazare.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu