skip to main |
skip to sidebar
Saleuri cu cascaval
Iti trebuie:
- 125 g margarina
- 1 ou
- 2 linguri smantana
- drojdie cat o cireasa
- sare
- faina (aprox. 300 g)
- 100 g cascaval
Pregatesti asa:
- Dizolvi drojdia in putina apa calduta. Dai 100 g margarina pe razatoarea mare, apoi o mixezi cu smantana, drojdia si oul batut cu putina sare. incorporezi treptat faina cat cuprinde, pentru un aluat potrivit de tare, pe care il framanti bine.
- Aprinzi focul la cuptor. Pe planseta presarata cu faina, intinzi aluatul in strat de 5 mm.
- Cu ruleta trecuta de fiecare data prin faina, tai fasii cu latimea de 2 cm si lungimea dorita (10-25 cm).
- Razi fin cascaval deasupra fasiilor de aluat si le asezi in tava mare a aragazului, in prealabil unsa cu margarina ramasa.
- Coci saleurile timp de 15 minute, la foc mijlociu, apoi le scoti pe un platou.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu