Calamar picant

Iti trebuie:

  • 8 calamari
  • 1 lingura cu capere
  • 2 linguri crutoane de secara sau 2 felii de paine de secara prajita si inmuiata in lapte
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 200 g kaizer tocat marunt
  • verdeata
  • 1 lingurita piper rosu
  • 1 lingurita cu piper negru macinat
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • 4 morcovi sotati
  • fasole verde sotata
  • 1 cartof
Pregatesti asa:
  1. Amesteci painea  faramitata cu ouale, caperele, kaizerul, usturoiul, piperul negru si verdeata.
  2. Potrivesti de sare.
  3. Umpli tuburile de calamar, dar nu foarte tare.
  4. Pregatesti fasolea verde si morcovul fiert pentru garnitura.
  5. Inchizi cu capac de cartof fixat cu scobitori, pui si prajesti cateva minute in baie de ulei.
  6. Cand s-au maronit calamarii, ii dai la cuptorul intr-o tava cu putina apa.
Portii: 4 portii
Pregatire: 50 minute

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes