- 8 calamari
- 1 lingura cu capere
- 2 linguri crutoane de secara sau 2 felii de paine de secara prajita si inmuiata in lapte
- 4-5 catei de usturoi
- 2 oua
- 200 g kaizer tocat marunt
- verdeata
- 1 lingurita piper rosu
- 1 lingurita cu piper negru macinat
- sare
- ulei pentru prajit
- 4 morcovi sotati
- fasole verde sotata
- 1 cartof
- Amesteci painea faramitata cu ouale, caperele, kaizerul, usturoiul, piperul negru si verdeata.
- Potrivesti de sare.
- Umpli tuburile de calamar, dar nu foarte tare.
- Pregatesti fasolea verde si morcovul fiert pentru garnitura.
- Inchizi cu capac de cartof fixat cu scobitori, pui si prajesti cateva minute in baie de ulei.
- Cand s-au maronit calamarii, ii dai la cuptorul intr-o tava cu putina apa.
Pregatire: 50 minute
0 Comments:
Trimiteți un comentariu