skip to main |
skip to sidebar
Vinete umplute cu legume
Iti trebuie:
- 4 vinete
- 1 ardei gras rosu
- 2 dovlecei
- 4 rosii mari
- 1 legatura de ceapa verde, mai tanara
- 2 ardei grasi verzi
- ulei
- sare
- piper alb macinat
Pregatesti asa:
- Decupezi in fiecare vanata cate o fanta. Feliile scoase vor fi tocate cuburi, la fel dovleceii.
- Mai scobesti un pic vinetele, in asa fel incat sa ramana o coaja de 1 cm. Presari sare si lasi 15 minute.
- Tragi la tigaie cuburile de vinete si dovlecei, ardeii taiati patratele, rosiile felii, ceapa tocata mai mare. Sarezi, piperezi.
- Lasi un pic sa se racoreasca, apoi umpli fiecare vanata cu legume. Le dai la cuptor, in apa cu ulei, pentru 20 de minute.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu