Pasta cu branza dulce si maioneza

Iti trebuie:

  • 250 g branza dulce de vaci
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 oua
  • ulei
  • sare
  • 1-2 linguri mustar
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • cateva masline pentru decorat
Pregatesti asa:
  1. Pui un ou la fiert pentru maioneza si cand e gata il cureti si amesteci galbenusul fiert cu cel crud si ulei pana obtii maioneza.
  2. Adaugi mustarul si sare dupa gust si o dai la rece.
  3. Cureti ceapa, o tai marunt, apoi o amesteci cu branza, maioneza si potrivesti gustul de sare. Pui pasta obtinuta pe un platou si ornezi cu ardei gras, masline si rosii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes