skip to main |
skip to sidebar
Castraveti umpluti cu branza de vaci
Iti trebuie:
- 3 castraveti
- 1 ceapa
- 250 g branza proaspata de vaci
- 100 g urda sarata
- 100 g telemea sarata
- 1 ardei gras rosu
- 1 legatura usturoi verde
- 1 legatura tarhon verde
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Spalati castravetii.
- Curatati cu un cutit coaja castravetilor "in zebra", adica, o fasie curatata, o fasie necuratata.
- Taiati castravetii in segmente de 7-8 cm lungime.
- Cu ajutorul unei lingurite scobiti miezul, in asa fel incat sa ramana intact fundul.
- Amestecati branzeturile pana obtineti o compozitie omogena.
- Adaugati ceapa, usturoiul verde si tarhonul curatate si tocate cat mai marunt.
- Condimentati daca mai este necesar cu sare si piper.
- Umpleti cu acest amestec butoiasele de castraveti.
- Pentru a obtine un efect decorativ, puteti pune umplutura cu un pos de ornat torturi.
- Ornati fiecare butoias cu cate o frunza de tarhon verde si 1 - 2 bastonase de ardei gras rosu.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu