Castraveti umpluti cu branza de vaci

Iti trebuie:

  • 3 castraveti
  • 1 ceapa
  • 250 g branza proaspata de vaci
  • 100 g urda sarata
  • 100 g telemea sarata
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura tarhon verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Spalati castravetii.
  2. Curatati cu un cutit coaja castravetilor "in zebra", adica, o fasie curatata, o fasie necuratata.
  3. Taiati castravetii in segmente de 7-8 cm lungime.
  4. Cu ajutorul unei lingurite scobiti miezul, in asa fel incat sa ramana intact fundul.
  5. Amestecati branzeturile pana obtineti o compozitie omogena.
  6. Adaugati ceapa, usturoiul verde si tarhonul curatate si tocate cat mai marunt.
  7. Condimentati daca mai este necesar cu sare si piper.
  8. Umpleti cu acest amestec butoiasele de castraveti.
  9. Pentru a obtine un efect decorativ, puteti pune umplutura cu un pos de ornat torturi.
  10. Ornati fiecare butoias cu cate o frunza de tarhon verde si 1 - 2 bastonase de ardei gras rosu.
  11. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes