skip to main |
skip to sidebar
Corabioare cu salata
Iti trebuie:
- 3 andive mari
- 500 g ciuperci champignon
- 300 g piept de pui fiert
- 3 castraveti murati
- 2 catei usturoi
- salata verde
- paturnjel verde
- 2 linguri ulei
- 1 lingura zeama de lamaie
- sare
- piper
- 100 g crutoane.
Pregatesti asa:
- Tai ciupercile cubulete si le calesti in putin ulei.
- Pieptul de pui si castravetii ii tai cubulete mici.
- Zdrobesti usturoiul, toci patrunjelul, adaugi crutoanele si amesteci toate aceste ingrediente intr-un castron.
- Prepari un sos din ulei, zeama de lamaie, sare, piper, dupa gust si asezonezi salata.
- Desfaci frunzele andivelor, le alegi pe cele mai mari, le umpli cu salata, le asezi intr-o tava unsa cu unt si le dai la cuptor pentru 10 minute.
- Asezi andivele umplute pe un platou, le garnisesti cu frunze de salata verde si crengute de patrunjel si le servesti imediat.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu