Corabioare cu salata

Iti trebuie:

  • 3 andive mari
  • 500 g ciuperci champignon
  • 300 g piept de pui fiert
  • 3 castraveti murati
  • 2 catei usturoi
  • salata verde
  • paturnjel verde
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • 100 g crutoane.
Pregatesti asa:
  1. Tai ciupercile cubulete si le calesti in putin ulei.
  2. Pieptul de pui si castravetii ii tai cubulete mici.
  3. Zdrobesti usturoiul, toci patrunjelul, adaugi crutoanele si amesteci toate aceste ingrediente intr-un castron.
  4. Prepari un sos din ulei, zeama de lamaie, sare, piper, dupa gust si asezonezi salata.
  5. Desfaci frunzele andivelor, le alegi pe cele mai mari, le umpli cu salata, le asezi intr-o tava unsa cu unt si le dai la cuptor pentru 10 minute.
  6. Asezi andivele umplute pe un platou, le garnisesti cu frunze de salata verde si crengute de patrunjel si le servesti imediat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes