skip to main |
skip to sidebar
Rulouri cu sunca si cascaval
Pentru clatite:
- 2 oua
- 100 g faina
- 100 ml lapte
- 5 linguri apa minerala
- 1 varf de cutit
- 3 linguri ulei
Pentru umplutura:
- 1 salata verde
- 8 felii branza topita
- 8 felii subtiri (150 g) sunca
- 16 rosii cirese (250 g) sau 4 rosii mijlocii
- 2 linguri otet balsamic
- bete pentru frigarui
- piper
Pregatesti asa:
- Mixezi intr-un castron faina cu ouale, sarea, laptele si apa minerala. Lasi aluatul sa se odihneasca timp de 10 minute.
- Intre timp, desfaci salata in frunze. Speli si lasi la scurs rosioarele si salata.
- Ungi o tigaie cu diametrul de 26 cm cu ajutorul unui servetel inmuiat in ulei. O incingi si coci pe rand 4 clatite, pe care le scoti la racit in farfurii diferite.
- Repartizezi pe cele patru clatite ingredientele pentru umplutura, suprapunandu-le in urmatoarea ordine: foile de salata stropite cu otet balsamic diluat, feliile de sunca si branza topita, apoi rosiile cirese sau sferturi de rosii. Rulezi strans clatitele, apoi le tai in 4 bucati.
- Prinzi cate doua bucati pe un bat pentru frigarui. Le asezi pe farfurii si le presari cu sare si piper dupa gust.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu