skip to main |
skip to sidebar
Aperitive cu sardine
Iti trebuie:
- 500 g aluat frantuzesc (congelat)
- 100 g sardine in ulei (conserva)
- 100 g masline negre fara samburi
- 1 lingura ceapa verde taiata
- 1 lingura busuioc maruntit
- 1 ou
Pregatesti asa:
- Se pregateste aluatul dupa indicatiile de pe ambalaj.
- Pestele scurs se amesteca cu maslinele taiate marunt, busuiocul si ceapa verde.
- Aluatul (daca nu este in foaie) se intinde in grosime de 3-4 mm si se taie in 18 patrate.
- Marginile se ung cu ou batut, iar pe mijloc se pune umplutura.
- Se aduna cele patru colturi ale patratului formand pachetele, se apasa putin sa se lipeasca, se ung deasupra cu ou si se asaza intr-o tava tapetata cu hartie.
- Se dau la cuptor incins la 220° C pentru 10 minute, apoi se reduce focul la 180° C si se mai tin 10-15 minute pana cand devin aurii.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu