skip to main |
skip to sidebar
Chifle umplute
Iti trebuie:
- 6 chifle (de preferinta graham)
- 250 g branza dulce
- 100 g telemea
- 150 g sunca presata
- 2 linguri smantana
- 2-3 fire ceapa verde
- 1 legatura marar, patrunjel sau frunze de fenicul
- 1 cana lapte
- 2 linguri margarina
- piper macinat
- 100 g cascaval sau 6 felii branza topita
Pregatesti asa:
- Tai cate un capacel chiflelor si le indepartezi miezul cu o lingurita.
- Cureti, speli si toci marunt ceapa si verdeata. Razi fin telemeaua, iar daca este cazul, pasezi branza dulce. Tai sunca in cubulete.
- Pregatesti umplutura din branza dulce, telemeaua, sunca, smantana, ceapa si verdeata si o condimentezi dupa gust. Ungi chiflele cu 1 lingura de margarina si le umpli cu amestecul de branza si sunca.
- Ungi cu margarina o forma termorezistenta, asezi chiflele si torni putin lapte. Introduci vasul in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu, timp de 6-8 minute.
- Scoti chiflele fierbinti si asezi deasupra cate o felie subtire de cascaval sau branza topita, care se va topi si va adera la suprafata chiflei. Le servesti la micul dejun sau la cina.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu