skip to main |
skip to sidebar
Margarete cu oua
Iti trebuie:
- 1/2 paine tip bagheta sau 3 felii franzela
- 100 ml lapte
- 3 oua
- 50 g cascaval
- 2 linguri smantana
- 1 lingura ulei
- 30 g unt
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Razi fin cascavalul. Tai jumatatea de bagheta in trei bucati. Ungi cu ulei o tava sau un vas termorezistent.
- Stropesti bucatile de bagheta cu laptele caldut.
- Presezi mijlocul fiecarei bucati sau felii de paine cu dosul unei linguri, facand o mica adancitura.
- In adanciturile formate, torni continutul cate unui ou, avand grija ca galbenusul sa ramana intreg si sa fie dispus in centrul bucatilor de bagheta. Presari cascaval ras, pui deasupra cate o bucatica de unt si introduci vasul in cuptorul preincalzit, pentru 10-15 minute, pana cand atat albusul, cat si suprafata galbenusului s-au coagulat.
- Le scoti din cuptor si, cat sunt inca fierbinti, pui deasupra smantana. Le presari cu sare si piper dupa gust si le servesti la micul dejun, cu legume proaspete.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu