skip to main |
skip to sidebar
Rosii umplute cu branza topita
Iti trebuie:
- 8 rosii
- 8 oua
- 100 g unt
- 8 triunghiuri de branza topita
- 2 ardei grasi
- 1 ceapa mare
- 350 g branza dulce
- 12 masline negre
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Fierbi ouale tari, dupa care le cureti, le tai pe jumatate, le scoti galbenusurile si le amesteci cu jumatate din cantitatea de unt si branza topita pana obtii o pasta omogena cu care umpli jumatatile de albus fiert.
- Speli rosiile, le tai pe jumatate, le scoti miezul si le lasi sa se scurga pana pregatesti pasta de branza si unt.
- Cureti ceapa, o tai marunt, o amesteci cu branza si cu untul si pui sare si piper dupa gust.
- Umpli jumatatile de rosii cu aceasta pasta si le decorezi dupa imaginatie.
- Asezi pe un platou jumatatile de rosii si de oua.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu