Rosii umplute cu branza topita

Iti trebuie:

  • 8 rosii
  • 8 oua
  • 100 g unt
  • 8 triunghiuri de branza topita
  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa mare
  • 350 g branza dulce
  • 12 masline negre
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Fierbi ouale tari, dupa care le cureti, le tai pe jumatate, le scoti galbenusurile si le amesteci cu jumatate din cantitatea de unt si branza topita pana obtii o pasta omogena cu care umpli jumatatile de albus fiert.
  2. Speli rosiile, le tai pe jumatate, le scoti miezul si le lasi sa se scurga pana pregatesti pasta de branza si unt.
  3. Cureti ceapa, o tai marunt, o amesteci cu branza si cu untul si pui sare si piper dupa gust.
  4. Umpli jumatatile de rosii cu aceasta pasta si le decorezi dupa imaginatie.
  5. Asezi pe un platou jumatatile de rosii si de oua.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes