Iti trebuie:
- 500 g pulpa de porc
- 10 castraveti murati
- 2 cepe
- 4 linguri bulion
- 1 lingura vegeta
- ulei
- piper
- sare
- 200 g paste.
- Speli carnea, o tai felii pe care le bati apoi ca pentru snitele.
- Tai 5 castraveti in jumatate pe lungime, pui pe fiecare felie de carne castravete, rulezi si o legi cu ata.
- Procedezi la fel cu fiecare felie de carne, apoi le prajesti pe toate cateva minute in ulei incins.
- Castravetii ramasi ii tai cubulete, tai marunt si ceapa si le calesti in ulei.
- Dupa ce s-au rumenit rulourile de carne, le lasi putin sa se raceasca, apoi le scoti atele si le asezi intr-o tava impreuna cu castravetii si ceapa calite.
- Amesteci bulionul cu o cana de apa calda, piper si condiment dupa gust, il torni in tava si dai mancarea la cuptor pentru 25-30 de minute.
- In acest timp fierbi pastele in apa cu sare si cand sunt gata le scurgi bine.
- Dupa ce au fiert rulourile cu sosul de castraveti, le asezi pe un platou cu pastele fierte si sosul si le aduci la masa.
Pregatire: 60 minute
0 Comments:
Trimiteți un comentariu