Rulouri cu castraveti acri sos si paste

Iti trebuie:

  • 500 g pulpa de porc
  • 10 castraveti murati
  • 2 cepe
  • 4 linguri bulion
  • 1 lingura vegeta
  • ulei
  • piper
  • sare
  • 200 g paste.
Pregatesti asa:
  1. Speli carnea, o tai felii pe care le bati apoi ca pentru snitele.
  2. Tai 5 castraveti in jumatate pe lungime, pui pe fiecare felie de carne castravete, rulezi si o legi cu ata.
  3. Procedezi la fel cu fiecare felie de carne, apoi le prajesti pe  toate cateva minute in ulei incins.
  4. Castravetii ramasi ii tai cubulete, tai marunt si ceapa si le calesti in ulei.
  5. Dupa ce s-au rumenit rulourile de carne, le lasi putin sa se raceasca, apoi le scoti atele si le asezi intr-o tava impreuna cu castravetii si ceapa calite.
  6. Amesteci bulionul cu o cana de apa calda, piper si condiment dupa gust, il torni in tava si dai mancarea la cuptor pentru 25-30 de minute.
  7. In acest timp fierbi pastele in apa cu sare si cand sunt gata le scurgi bine.
  8. Dupa ce au fiert rulourile cu sosul de castraveti, le asezi pe un platou cu pastele fierte si sosul si le aduci la masa.
Portii: 4 portii
Pregatire: 60 minute

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes