- 300 g sunca presata
- maioneza dintr-un galbenus crud
- 1 morcov
- 150 g carne de porc
- 1 cartof potrivit
- 2-3 linguri mazare din conserva
- 1 castravete murat
- un gogosar din otet
- mustar
- ulei
- zeama de lamaie
- sare
- piper
- frunze de salata si albus de ou fiert pentru ornat.
- Cureti cartoful, morcovul si le pui la fiert, iar separat fierbi si carnea in apa cu sare.
- Freci galbenusul cu ulei pana obtii o maioneza, potrivesti de sare, pui si putin mustar si zeama de lamaie, si amesteci.
- Cand sunt fierte legumele si carnea, le tai bucatele.
- La fel procedezi si cu gogosarul si castravetele si le amesteci cu maioneza si mazarea.
- Mai pui sare si piper daca mai trebuie.
- Tai sunca felii subtiri, pui pe fiecare cate o lingura, doua din salata boeuf si le asezi pe un platou, pe un pat de salata verde.
Sunt mai gustoase dupa ce le-ai tinut cateva ore la frigider.
Cum decorezi:
Daca pui o fasie de gogosar si un fir de maioneza pe fiecare rulou, cateva albusuri de ou fiert în mijlocul platoului si 3-4 bucatele de sfecla rosie de la borcan pe fiecare albus poti aduce acest platou la orice masa de sarbatoare!
Bucatarul te invata:
Cand pregatesti salata beouf, opreste cateva linguri din ea ca sa prepari si aceste rulouri delicioase.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu