Rulouri de sunca si salata beouf

Iti trebuie:

  • 300 g sunca presata
  • maioneza dintr-un galbenus crud
  • 1 morcov
  • 150 g carne de porc
  • 1 cartof potrivit
  • 2-3 linguri mazare din conserva
  • 1 castravete murat
  • un gogosar din otet
  • mustar
  • ulei
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • frunze de salata si albus de ou fiert pentru ornat.
Pregatesti asa:
  1. Cureti cartoful, morcovul si le pui la fiert, iar separat fierbi si carnea in apa cu sare.
  2. Freci galbenusul cu ulei pana obtii o maioneza, potrivesti de sare, pui si putin mustar si zeama de lamaie, si amesteci.
  3. Cand sunt fierte legumele si carnea, le tai bucatele.
  4. La fel procedezi si cu gogosarul si castravetele si le amesteci cu maioneza si mazarea.
  5. Mai pui sare si piper daca mai trebuie.
  6. Tai sunca felii subtiri, pui pe fiecare cate o lingura, doua din salata boeuf si le asezi pe un platou, pe un pat de salata verde.
Cum servesti: 
     Sunt mai gustoase dupa ce le-ai tinut cateva ore la frigider.

Cum decorezi: 
     Daca pui o fasie de gogosar si un fir de maioneza pe fiecare rulou, cateva albusuri de ou fiert în mijlocul platoului si 3-4 bucatele de sfecla rosie de la borcan pe fiecare albus poti aduce acest platou la orice masa de sarbatoare!

Bucatarul te invata:
     Cand pregatesti salata beouf, opreste cateva linguri din ea ca sa prepari si aceste rulouri delicioase.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes