Aperitiv cu pateu de pastrav

Pentru pateu iti trebuie: 

  • 1/2 kg pastrav
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
Pregatesti asa:
  1. Pentru floricele faci un aluat de clatite fara zahar, dar putin mai gros, ca la clatite.
  2. Iti trebuie si o forma speciala pe care intai o lasi sa se incalzeasca in ulei si apoi fierbinte o bagi in aluatul de clatite (fara sa scufunzi) si apoi imediat in ulei incins.
Pateul de peste il faci asa: 
  1. Prajesti cateva minute pestele in ulei ca sa-i poti scoate pielita, apoi ii scoti oasele si treci carnea prin masina de tocat sau o maruntesti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes