Iti trebuie:
- 6 rosii mari
- 400 ml supa de legume
- 4 linguri mascarpone
- 150 g orez
- 125 g parmezan ras
- 2 linguri unt
- 1 lingura untura de porc
- 40 g seminte de pin prajiti
- 1 catel de usturoi
- 60 ml vin alb
- 1 ceapa rosie
- 1/2 legatura patrunjel
- sare
- piper
- Speli bine rosiile, le tai un capacel si scobesti miezul cu ajutorul unei lingurite mici.
- Alegi orezul cu atentie, il speli in mai multe randuri de apa si il lasi la scurs.
- Cureti ceapa si usturoiul, le toci marunt si le pui la calit in unt incins si grasimea de porc.
- Dupa ce usturoiul si ceapa s-au inmuiat putin, adaugi orezul, supa de legume si vinul si lasi pe foc pana cand orezul este gata.
- Peste amestecul de orez pe care l-ai lasat sa se racoreasca putin, adaugi cele doua feluri de branza si amesteci bine.
- Umpli rosiile cu acest amestec, patrunjel verde tocat marunt si le asezi intr-un vas de yena uns cu unt si le dai la cuptor pentru 25 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu