skip to main |
skip to sidebar
Mortadella umplut cu salata
Iti trebuie:
- 400 g salam mortadella
- 2 oua
- 1 salata verde
- 2 castraveti
- 1 ceapa
- 1 legatura ridichi
- cate 1 legatura patrunjel si marar
- 1 lingurita otet de mere
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper
- crutoane
Pregatesti asa:
- Fierbi ouale tari, le decojesti si le tai marunt.
- Speli frunzele de salata si le lasi sa se scurga.
- Cureti si speli ridichile si, daca doresti, si castravetii.
- Tai salata si ceapa fideluta, iar castravetii si ridichile in rondele subtiri.
- Din otet, ulei si verdeata fin tocata faci un sos pe care il sarezi si condimentezi dupa gust.
- Amesteci intr-un bol legumele si le stropesti cu sosul de verdeata.
- Tai felii subtiri de salam, pe care le rulezi in forma de cornete si le prinzi cu bucati de scobitori.
- Le umpli cu salata si le asezi pe platou sub forma unei flori, cu partea ingusta spre centru.
- Le servesti cu crutoane alaturi.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu