Mortadella umplut cu salata

Iti trebuie:

  • 400 g salam mortadella
  • 2 oua
  • 1 salata verde
  • 2 castraveti
  • 1 ceapa
  • 1 legatura ridichi
  • cate 1 legatura patrunjel si marar
  • 1 lingurita otet de mere
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper
  • crutoane
Pregatesti asa:
  1. Fierbi ouale tari, le decojesti si le tai marunt.
  2. Speli frunzele de salata si le lasi sa se scurga.
  3. Cureti si speli ridichile si, daca doresti, si castravetii.
  4. Tai salata si ceapa fideluta, iar castravetii si ridichile in rondele subtiri.
  5. Din otet, ulei si verdeata fin tocata faci un sos pe care il sarezi si condimentezi dupa gust.
  6. Amesteci intr-un bol legumele si le stropesti cu sosul de verdeata.
  7. Tai felii subtiri de salam, pe care le rulezi in forma de cornete si le prinzi cu bucati de scobitori.
  8. Le umpli cu salata si le asezi pe platou sub forma unei flori, cu partea ingusta spre centru.
  9. Le servesti cu crutoane alaturi.
  10. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes