Iti trebuie:
- 6 cartofi
- 250 g kaizer
- 6 ciuperci
- 3 oua
- 1 ceapa mare
- 4 linguri lapte
- 3 linguri faina
- 70 g cascaval
- sare
- piper
- marar verde
- ulei
- Cureti cartofii, ii speli bine si ii dai pe razatoarea mica.
- Scurgi bine cartofii de zeama lasata.
- Peste cartofii razuiti adaugi ouale batute, cascaval ras si praf de sare.
- Amesteca totul cu lapte si faina.
- Incingi o tigaie, o ungi cu putin ulei si pune cate o lingura cu amestec de cartofi, intinzandu-l cu dosul lingurii pentru a obtine o miniclatita.
- O lasi doua minute, o intorci si pe partea cealalta si o scoti pe o farfurie.
- Tai kaizerul in bucati foarte mici.
- Cureti ciupercile si le tai in cubulete.
- Incingi doua linguri cu ulei si calesti ceapa, iar cand a devenit sticloasa, pui kaizerul, il lasi sa se rumeneasca, apoi adaugi ciupercile.
- Calesti totul pana ce zeama scade complet.
- Sarezi si piperezi.
- Servesti clatitele asezonate cu kaizer, ciuperci si marar tocat.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu