Pentru aluat iti trebuie:
- 300 g faina
- 250 g unt
- 100 ml apa
- 1 lingura otet
Pentru umplutura iti trebuie:
- 400 g carne tocata de pui
- 200 g sunca presata
- 1 ou mare
- 1 lingura condiment cu gust de gaina
- piper
- patrunjel
- 2 linguri cascaval
- 1 ou pentru uns
- 1 lingura unt pentru uns tava
Pregatesti asa:
- Din ingredientele mai sus mentionate framanti un aluat omogen si de consistenta vartoasa pe care il lasi la rece macar o ora.
- Daca aluatul va iese prea subtire, mai adaugati faina, iar in caz contrar mai adaugati putina apa pana cand obtineti un aluat vartos.
- Carnea tocata de pui o amestecati cu sunca taiata in cubulete, oul, patrunjelul tocat, condimentul de cu gust de gaina si piper.
- Lasi compozitia deoparte 15 minute.
- Imparti aluatul in doua bucati egale, intinzi doua foi, cu una tapetezi o tava unsa cu unt, alta o pastrezi.
- Adaugi umplutura de carne,iar mai apoi acoperi cu foaia de aluat.
- Ungi cu ou batut, presari cascaval ras si dai la cuptor 45 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu