Rulada umpluta cu carne tocata

Pentru aluat iti trebuie:

  • 300 g faina
  • 250 g unt
  • 100 ml apa
  • 1 lingura otet
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 400 g carne tocata de pui
  • 200 g sunca presata
  • 1 ou mare
  • 1 lingura condiment cu gust de gaina
  • piper
  • patrunjel
  • 2 linguri cascaval
  • 1 ou pentru uns
  • 1 lingura unt pentru uns tava
Pregatesti asa:
  1. Din ingredientele mai sus mentionate framanti un aluat omogen si de consistenta vartoasa pe care il lasi la rece macar o ora.
  2. Daca aluatul va iese prea subtire, mai adaugati faina, iar in caz contrar mai adaugati putina apa pana cand obtineti un aluat vartos.
  3. Carnea tocata de pui o amestecati cu sunca taiata in cubulete, oul, patrunjelul tocat, condimentul de cu gust de gaina si piper.
  4. Lasi compozitia deoparte 15 minute.
  5. Imparti aluatul in doua bucati egale, intinzi doua foi, cu una tapetezi o tava unsa cu unt, alta o pastrezi.
  6. Adaugi umplutura de carne,iar mai apoi acoperi cu foaia de aluat.
  7. Ungi cu ou batut, presari cascaval ras si dai la cuptor 45 de minute.
  8. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes