Iti trebuie:
- 125 g faina
- 1 ou
- 70 g branza de vaci
- 70 g cascaval ras
- 75 g iaurt
- 1 ardei gras mare
- 1 legatura de ceapa verde
- 1 dovlecel
- 30 ml lapte
- 1 lingurita cu praf de copt
- 2 linguri cu unt
- faina (pentru tapetat)
- sare
- ulei.
- Bate bine oul, adauga laptele, doua linguri cu ulei si iaurtul.
- Adauga branza de vaci si cascavalul ras.
- Amesteca faina cu praful de copt si cu 1/2 lingurita cu sare.
- Adauga aceasta compozitie peste cea preparata inainte.
- Amesteca usor (la viteza minima a mixerului).
- Adauga ardeiul si dovlecelul taiati cubulete.
- Unge formele cu unt si tapeteaza-le cu faina.
- Umple formele cu acest amestec pana la jumatate, pentru a le lasa loc sa creasca, si baga-le la cuptor pentru 35 de minute.
Pregatire: 35 minute
0 Comments:
Trimiteți un comentariu