Strudel cu legume

Iti trebuie:
Pentru aluat:  250 g faina

  • 1 lingura cu ulei
  • sare
  • Pentru umplutura: 150 g sfecla
  • 200 g morcovi
  • 150 g dovlecei
  • 200 g varza
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras
  • 50 g unt
  • 400 g smantana
  • 2 oua
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Framanta faina cu 200 ml apa, ulei si un praf de sare. Lasa la rece aproximativ 30 de minute.
  2. Spala bine legumele si taie-le marunt sau fideluta.
  3. Scufunda-le apoi in apa clocotita, cam 3 minute. Scurge-le bine, dupa care trage-le intr-o lingura cu unt topit. Adauga smantana, sare si piper si lasa pe foc pana se leaga sosul, intinde aluatul intr-o foaie subtire si unge-o cu unt topit.
  4. Taie apoi in patrate potrivite. Pune in mijloc crema de legume, dupa care impacheteaza.
  5. Unge cu ouale batute si coace la cuptor aproximativ 30-35 de minute.
Bucatarul te invata:
         Pentru ca aluatul sa fie mai pufos, cerne faina, indiferent cat de alba si buna calitativ este.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes