skip to main |
skip to sidebar
Sandvis dulce
Iti trebuie:
- 300 g inghetata de piersici
- 2-3 piersici din compot
- 200 g margarina
- 150 g zahar
- 4 oua
- esenta de rom
- 300 g faina
- 50 g amidon
- 1 plic cu praf de copt
- 100 ml lapte.
Pregatesti asa:
- Freci margarina topita cu zaharul.
- Adaugi ouale unul cate unul.
- Presari faina, amidonul si praful de copt.
- Torni apoi laptele caldut si putina esenta de rom.
- Adaugi piersicile scurse bine si taiate cubutete.
- Torni compozitia intr-o forma de chec unsa cu margarina si tapetata cu faina.
- Lasi la cuptor 40-45 de minute.
- Dupa ce s-a racit, tai checul in felii mai groase si le unesc doua cate doua.
- In mijlocul lor, pui cate o felie de inghetata.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu