500 g de branza feta (taiata in bucatele de 2,5 cm)
4 catei de usturoi (decojiti si taiati feliute)
2 linguri de funze de rozmarin
500 ml de ulei de masline extra-virgin
500 ml de ulei de masline
sare si piper
paine prajita pentru servire
Pregatesti asa:
Speli si usuci un borcan de 1,5 litri sau doua de 750 ml.
Borcanul trebuie sa se inchida ermetic.
Cu un cutit pentru decojirea cartofilor, tai coaja lamaii in bucatele.
Pui in straturi bucatile de branza feta, coaja de lamaie, usturoiul si rozmarinul in borcan sau borcane.
Combini cele doua tipuri de ulei, sare si piper (dupa gust) intr-un recipient, apoi torni peste branza din borcan, pana cand aceasta este complet acoperita.
Acoperi ermetic borcanul sau borcanele.
Lasi la frigider pentru cel putin o saptamana pentru a se amesteca aromele.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu