skip to main |
skip to sidebar
Branza feta aromata
Iti trebuie:
- o lamaie mare
- 500 g de branza feta (taiata in bucatele de 2,5 cm)
- 4 catei de usturoi (decojiti si taiati feliute)
- 2 linguri de funze de rozmarin
- 500 ml de ulei de masline extra-virgin
- 500 ml de ulei de masline
- sare si piper
- paine prajita pentru servire
Pregatesti asa:
- Speli si usuci un borcan de 1,5 litri sau doua de 750 ml.
- Borcanul trebuie sa se inchida ermetic.
- Cu un cutit pentru decojirea cartofilor, tai coaja lamaii in bucatele.
- Pui in straturi bucatile de branza feta, coaja de lamaie, usturoiul si rozmarinul in borcan sau borcane.
- Combini cele doua tipuri de ulei, sare si piper (dupa gust) intr-un recipient, apoi torni peste branza din borcan, pana cand aceasta este complet acoperita.
- Acoperi ermetic borcanul sau borcanele.
- Lasi la frigider pentru cel putin o saptamana pentru a se amesteca aromele.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu