- 500 g piept de pui fara os
- 1 cartof crud ras
- 1 ou
- 200 g telemea de capra rasa
- 2 lingurite marar verde tocat
- 1 ceapa mica tocata
- 1 felie de paine inmuiata in lapte
- 1 lingura smantana
- usturoi
- sare
- piper
- ulei.
- 1 cutiuta smantana
- 1 lingura mustar
- 1/2 cescuta ulei de masline.
- Toci pieptul de pui fin, il amesteci cu usturoiul tocat, cartoful, oul, painea inmuiata si stoarsa, sare si piper.
- Framanti bine compozitia dupa care intinzi o foaie mai grosuta.
- Freci telemeaua rasa cu marar, ceapa tocata si smantana.
- Intinzi compozitia peste carne. rulezi, lasi 10 minute, dupa care o prajesti pe gratarul incins, uns cu slanina afumata.
- Portionezi si servesti cu crema de mustar sau fara, dupa preferinte.
Pregatire: 45 minute
0 Comments:
Trimiteți un comentariu