Rulouri cu telemea la gratar

Pentru foi iti trebuie:

  • 500 g piept de pui fara os
  • 1 cartof crud ras
  • 1 ou
  • 200 g telemea de capra rasa
  • 2 lingurite marar verde tocat
  • 1 ceapa mica tocata
  • 1 felie de paine inmuiata in lapte
  • 1 lingura smantana
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei.
Pentru crema iti trebuie:
  • 1 cutiuta smantana
  • 1 lingura mustar
  • 1/2 cescuta ulei de masline.
Pregatesti asa:
  1. Toci pieptul de pui fin, il amesteci cu usturoiul tocat, cartoful, oul, painea inmuiata si stoarsa, sare si piper.
  2. Framanti bine compozitia dupa care intinzi o foaie mai grosuta.
  3. Freci telemeaua rasa cu marar, ceapa tocata si smantana.
  4. Intinzi compozitia peste carne. rulezi, lasi 10 minute, dupa care o prajesti pe gratarul incins, uns cu slanina afumata.
  5. Portionezi si servesti cu crema de mustar sau fara, dupa preferinte.
Portii: 4 portii
Pregatire: 45 minute

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes