Iti trebuie:
- 6 lamai
- 400 g ton in suc propriu
- 100 g unt
- 12 masline
- 1-2 lingurite zeama de lamaie
- Speli lamaile apoi le stergi cu un servet de bumbac.
- Tai fiecarei lamai un capacel si indepartezi miezul cu ajutorul unei lingurite.
- Pentru mousse, amesteci in robotul de bucatarie tonul bine scurs, untul la temperatura camerei si zeama de lamaie.
- Tai maslinele in felii subtiri si le incorporezi in pasta fina de peste.
- Umpli cojile de lamaie cu pasta de ton, presand cu lingurita.
- Daca nu presezi bine, dupa congelare se va desprinde de peretii interiori ai lamaii.
- Invelesti in folie fiecare lamaie si le introduci in congelator pentru 1-2 ore.
- Cat sunt inghetate, le tai in felii, cu un cutit zimtat si le asezi pe platou cu 10 minute inainte a le servi.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu