skip to main |
skip to sidebar
Rosii umplute cu salata de castraveti
Iti trebuie:
- 8 rosii
- 4 castraveti de gradina
- 1 castravete de sera
- 1 pahar de smantana sau de iaurt
- 2-3 catei de usturoi
- 1 lingura zeama de lamaie
- 1 legatura de marar
- 1 legatura de ceapa verde
- cateva foi de salata
- sare
- piper.
Pregatesti asa:
- Speli rosiile, le faci un capacel, le scoti miezul si le pui la scurs.
- Pastrezi capacul pentru decor.
- Cureti castravetii de coaja, ii razi, presari sare peste ei si ii dai deoparte timp de 10-15 minute.
- Intre timp, faci sosul.
- Zdrobesti cateii de usturoi, tai mararul foarte fin, ceapa verde la fel si amesteci totul cu iaurt sau smantana.
- Pui zeama de lamaie, sare si piper.
- Scurgi castravetii de zeama prin presare si ii pui in sos.
- Amesteci bine compozitia si umpli rosiile cu ea.
- Pui capacelul si asezi rosiile pe un platou cu frunze de salata.
- Poti pregati aceste rosii si pentru o ocazie festiva, deoarece sunt aspectuoase si vei incanta musafirii cu ele.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu