Iti trebuie:
- 200 g branza telemea de oaie
- 175 g iaurt gras
- 100 g branza de vaci
- 1 capatana de usturoi
- 1 lingurita cu Pul biber
- 1 lingurita cu menta uscata
- patrunjel verde
- 100 g masline taiate
- sare
- Pune branza intr-un bol si sfaram-o cu o furculita. Adauga apoi branza de vaci si amesteca-le bine.
- Adauga iaurtul si freaca energic pana obtii o compozitie cremoasa. Spala si toaca marunt cateva fire de patrunjel verde. Adauga-l peste crema de branza, ii urmeaza condimentul specific turcesc, Pul biber, si menta uscata maruntita la randu-i.
- La final se mai adauga cateii de ustori pisati cat mai fin. Amesteca energic, pana se omogenizeaza toate ingredientele. Sareaza dupa gust. Umple cu aceasta crema jumatati de chifla scobite sau serveste cu lipie arabeasa si decoreaza cu masline taiate.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu