skip to main |
skip to sidebar
Rosii umplute cu carne de miel
Iti trebuie:
- 6 rosii
- 2 linguri ulei de masline
- 300 g carne de miel
- 4 catei de usturoi
- 1 ceapa mare
- 250 ml supa de legume
- 1 lingura mare muguri de pin
- 1 varf cutit de cimbru uscat
- sare
- piper
- 1 lingura unt
Pregatesti asa:
- Speli bine rosiile, le faci un capac, scoti miezul si le lasi la scurs cateva minute.
- Intre timp, speli si cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit in ulei incins.
- Adaugi si o lingura de apa si lasi ceapa pana cand aceasta devine aurie la culoare.
- Adaugi si usturoiul tocat marunt, mai lasi un minut, dupa care adaugi carnea de miel taiata cubulete mici, cimbrul si lasi sa se prajeasca pe toate partile.
- Torni supa de legume si lasi sa fiarba, la foc mic, pana carnea este patrunsa si sosul a scazut.
- Condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si dai deoparte.
- Adaugi peste carne mugurii de pin, incorporezi bine si umpli rosiile cu amestecul de carne.
- Le asezi intr-un vas termorezistent uns cu unt, le pui capacele, apesi usor, le acoperi cu folie de aluminiu si le introduci in cuptor, la foc mediu, pentru 20-30 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu