Rosii umplute cu carne de miel

Iti trebuie:

  • 6 rosii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 g carne de miel
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ceapa mare
  • 250 ml supa de legume
  • 1 lingura mare muguri de pin
  • 1 varf cutit de cimbru uscat
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt
Pregatesti asa:
  1. Speli bine rosiile, le faci un capac, scoti miezul si le lasi la scurs cateva minute.
  2. Intre timp, speli si cureti ceapa, o toci marunt si o pui la calit in ulei incins.
  3. Adaugi si o lingura de apa si lasi ceapa pana cand aceasta devine aurie la culoare.
  4. Adaugi si usturoiul tocat marunt, mai lasi un minut, dupa care adaugi carnea de miel taiata cubulete mici, cimbrul si lasi sa se prajeasca pe toate partile.
  5. Torni supa de legume si lasi sa fiarba, la foc mic, pana carnea este patrunsa si sosul a scazut.
  6. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si dai deoparte.
  7. Adaugi peste carne mugurii de pin, incorporezi bine si umpli rosiile cu amestecul de carne.
  8. Le asezi intr-un vas termorezistent uns cu unt, le pui capacele, apesi usor, le acoperi cu folie de aluminiu si le introduci in cuptor, la foc mediu, pentru 20-30 de minute.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes