Melon chorizo

Iti trebuie:

  • 2 pepeni galbeni (melon)
  • 200 g salam chorizo
  • 100 g cascaval
  • ulei de masline
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper
  • busuioc proaspat
  • sos de mustar.
Pregatesti asa: 
  1. Taie pepenii in jumatate, scobeste-i si danteleaza-le marginile cu un cutit, ca in imagine.
  2. Taie salamul si cascavalul cubulete.
  3. Amesteca toate ingredientele plus bile din miez de pepene ( formate cu lingurita ) intr-un castron, sareaza
  4. si pipereaza dupa gust.
  5. Umple cu acest amestec cele 4 jumatati de pepene.
  6. Stropeste cu zeama de lamaie, ulei de masline si sos de mustar.
  7. Decoreaza cu frunze de busuioc.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes