skip to main |
skip to sidebar
Drob de pui
Iti trebuie:
- 400 g pipote si inimi
- 300 g ficatei
- 1 morcov
- 1 albitura
- 1 ceapa
- 4 oua
- 3-4 catei de usturoi
- 3-4 fire de patrunjel verde
- sare
- piper.
Pregatesti asa:
- Pune la fiert maruntaiele si radacinoaselein apa cu sare.
- Ia spuma cand se formeaza si lasa sa fiarba acoperit, la foc domol.
- Curata ceapa si toac-o marunt.
- Cand s-au fiert maruntaiele, lasa-le sa sa racoreasca un pic si trece-le prin masina de tocat sau, daca ai timp, toaca-le cu cutitul.
- Amesteca ceapa cu tocatura de pui, usturoiul pisat, patrunjelul maruntit si trei oua batute bine.
- Potriveste de sare si piper si toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt sau cu faina.
- Unge drobul cu oul batut si da la cuptorul incins pentru aproximativ 40-45 de minute.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu