Budinca cu branza si sunca

Iti trebuie:

  • 400 g branza de vaci
  • 1 lingura unt
  • 200 g sunca
  • 100 g cascaval
  • 5 oua
  • 3 linguri faina
  • verdeata tocata marunt
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Se scurge bine branza de vaci si se amesteca cu galbenusurile, untul frecat si faina.
  2. Se adauga sare si piper dupa gust.
  3. La urma se adauga albusurile batute spuma tare.
  4. Se amesteca usor de jos in sus.
  5. In aceasta compozitie se adauga sunca taiata cubulete, verdeata tocata marunt si o parte din cascaval.
  6. Se unge cu unt o forma termorezistenta.
  7. Se umple forma cu amestecul format si se da la cuptor pentru circa 30-40 de minute.
  8. Inainte cu 10 minute de a fi gata budinca, se scoate afara din cuptor si se adauga deasupra restul de cascaval ras.
  9. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes