Budinca de cartofi cu branza

Iti trebuie:

  • 1 kg cartofi
  • 400 g branza sarata
  • 2 oua
  • 200 ml ulei sau putina margarina
  • piper
  • marar.
Pregatesti asa:
  1. Cartofii se curata, se taie rondele sau cuburi, se fierb in apa fara sare, apoi se scurg bine.
  2. Branza se da prin razatoare si se amesteca bine cu ouale si mararul tocat.
  3. Compozitia se condimenteaza dupa gust cu piper, apoi se adauga cartofii si se amesteca.
  4. La sfarsit se pune uleiul (margarina).
  5. Pasta de cartofi si branza se asaza intr-o tava si se lasa in cuptor, la foc potrivit, circa 30 de minute.
  6. Reteta se poate face si cu dovlecei opariti in loc de cartofi.
  7. Acestia din urma fiind insa mai suculenti decat cartofii, trebuie storsi bine dupa fierbere si lasati o vreme la scurs inainte de a se incorpora in compozitie.
  8. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes