Iti trebuie:
- 750 g dovlecei
- 200 g porumb boabe
- 200 g cascaval
- 3 cepe
- 2 ardei grasi verzi
- 3 catei de usturoi
- 4 linguri margarina pentru copt
- 4 linguri ulei
- 1 lingurita sare
- piper
- 3 oua
- 30 g unt
- 2 lingurite zahar
- 2 linguri faina
- cate 1 lingura unt si pesmet pentru forma
- Cureti legumele.
- Tai dovleceii rondele subtiri, iar ceapa, usturoiul si ardeii marunt.
- Calesti ceapa si usturoiul in uleiul si margarina incinse.
- Cand ceapa a devenit transparenta, adaugi ardeii si dovleceii, torni putina apa si le lasi sa se inabuse la foc mic, pentru 10-15 minute.
- Iei vasul de pe foc si pui boabele de porumb scurse, apoi presari sare si piper dupa gust.
- Cand legumele s-au racit, pui galbenusurile, cascavalul ras, faina, untul topit si zaharul.
- Bati albusurile spuma si le incorporezi in compozitie.
- Ungi si tapetezi cu pesmet o forma termorezistenta.
- Torni compozitia si o coci la foc mediu, in cuptorul preincalzit, timp de 40-45 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu