Budinca de cartofi cu piept de pui

Iti trebuie:

  • 700 g cartofi
  • 1 piept mare de pui
  • 3 oua
  • 350 g smantana
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura cu unt
  • 1 crenguta de cimbru
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Spala bine cartofii si pune-i la fiert in apa cu un praf de sare.
  2. Dupa ce au fiert, curata-i de coaja si taie-i in felii potrivit de groase.
  3. Separat, bate intr-un castron ouale cu smantana si un praf de sare.
  4. Taie pieptul de pui in patru bucati mari si condimenteaza-l cu sare si piper.
  5. Unge un vas termorezistent cu unt si tapeteaza-l cu pesmet.
  6. Asaza feliile de cartof si bucatile de piept de pui.
  7. Toarna deasupra amestecul de oua si pune putin cimbru.
  8. Acopera cu folie de aluminiu si lasa la cuptor, la foc moderat, 20 de minute.
  9. Indeparteaza folia si lasa la cuptor pana se patrunde bine si carnea.
  10. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes