Budinca de carne

Iti trebuie:

  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 2 linguri bulion
  • 150 g malai
  • 200 ml apa
  • 200 ml lapte
  • 100 g smantana
  • 3 linguri pesmet
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 3 oua.
Pregatesti asa:
  1. Tai ceapa marunt, dai morcovul pe razatoare si le calesti in putin ulei.
  2. Adaugi carnea tocata si le lasi sa se inabuse pana scade zeama lasata de carne.
  3. Adaugi apoi bulionul, condimentezi cu sare, busuioc si piper si lasi sa se raceasca.
  4. Pui un ou si amesteci bine.
  5. Prepari o mamaliga mai moale din malai, apa, lapte si un praf de sare.
  6. O lasi sa se raceasca putin, apoi o amesteci cu smantana, doua galbenusuri si doua albusuri batute spuma.
  7. Intinzi intr-un vas uns cu ulei compozitia de carne, apoi mamaliga, presari pesmetul deasupra si dai totul la cuptor pentru 40 de minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes