Budinca cu peste si verdeata

Iti trebuie:

  • 1 kg salau
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 300 g miez de paine
  • 3 oua
  • verdeata tocata marunt
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Pestele, curatat de oase, se spala bine, se sterge cu un prosop de bucatarie si se trece prin masina de tocat .
  2. Se amesteca cu ceapa tocata marunt si calita in ulei, cu miezul de franzela inmuiat si stors, cu ouale, bucatica de unt si verdeata tocata.
  3. Se adauga sare si piper, dupa gust.
  4. Budinca se pune intr-o tava termorezistenta unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
  5. Se lasa la cuptor pentru aproximativ 40 de minute.
  6. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes